JVP BJELOVAR
193

Poziv na testiranje – provjera u vježbalištu i zatvorenom prostoru

Na temelju članka 8. Pravilnika o kriterijima i postupku odabira kandidata na radno mjesto vatrogasac u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Bjelovara Povjerenstvo za postupak provedbe natječaja donosi sljedeću OBAVIJEST kandidatima za VATROGASCA nakon provjere za rad na visini i rad užadima te provjere teorijskog znanja, utvrđuje se lista kandidata koji su prošli na daljnje testiranje:

LISTA KANDIDATA

  1. Gavranović Ivan
  2. Mrak Vinko
  3. Pečar Karlo

Lista kandidata zaključena je s rednim brojem 3.

POZIV

Kandidati natječaja za radno mjesto vatrogasac koji su dana 12. svibnja 2022. godine pristupili provjeri za rad na visini i rad užadima te provjeri teorijskog znanja, a imaju završenu prekvalifikaciju za vatrogasca / vatrogasnog tehničara, pohađaju prekvalifikaciju ili su se pozvali na članstvo u DVD mogu pristupiti dana: 16. svibnja (ponedjeljak) 2022. godine u 8,00 sati u Javnu vatrogasnu postrojbu Grada Bjelovara, Otona Kučere 1, 43000 Bjelovar provjeri u vježbalištu i zatvorenom prostoru.

Kandidati koji će pristupiti gore navedenim testiranjima su:

  1. Gavranović Ivan
  2. Mrak Vinko
  3. Pečar Karlo

Lista kandidata zaključena je s rednim brojem 3.

Kandidati moraju sa sobom ponijeti opremu prikladnu za provođenje navedenog testiranja.

Kandidati koji će pristupiti daljnjem testiranju bit će obaviješteni najmanje 2 dana prije testiranja pozivom objavljenim na službenoj web stranici Javne vatrogasne postrojbe Grada Bjelovara i Oglasnoj ploči Javne vatrogasne postrojbe Grada Bjelovara.

Smatra se da je kandidat, koji nije pristupio gore navedenom pozivu, povukao prijavu na Natječaj o čemu će dobiti pisanu obavijest, osim u slučaju opravdanih razloga.

Kandidati koji nemaju završenu prekvalifikaciju, ne pohađaju prekvalifikaciju i nisu se pozvali na članstvu u DVD, a prošli su na daljnje testiranje sukladno listi kandidata biti će naknadno obaviješteni o daljnjem testiranju.

Svi kandidati koji pristupe testiranju u točno zakazano vrijeme dužni su sa sobom donijeti identifikacijsku ispravu. Kandidat koji neće moći dokazati identitet ne može pristupiti testiranju.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!
Skip to content