JVP BJELOVAR
193

Poziv kandidatima za radno mjesto vatrogasac na razgovor sa zapovjednikom

Na temelju članka 10. Pravilnika o kriterijima i postupku odabira kandidata na radno mjesto vatrogasac u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Bjelovara donosi se sljedeća Obavijest kandidatima za VATROGASCA

POZIV

Kandidati natječaja za radno mjesto vatrogasac koji su dana 25. svibnja 2022. godine pristupili psihologijskom testiranju pozivaju se na razgovor sa zapovjednikom dana: 31. svibnja (utorak) 2022. godine u 8,30 sati u Javnu vatrogasnu postrojbu Grada Bjelovara, Otona Kučere 1,
Bjelovar.

Kandidati koji će pristupiti gore navedenom razgovoru su:

  1. Gavranović Ivan
  2. Mrak Vinko
  3. Pečar Karlo

Lista kandidata zaključena je s rednim brojem 3.

Smatra se da je kandidat, koji nije pristupio gore navedenom pozivu, povukao prijavu na Natječaj o čemu će dobiti pisanu obavijest, osim u slučaju opravdanih razloga.

Kandidati će o izboru kandidata biti obaviješteni putem službene web stranice Javne vatrogasne postrojbe Grada Bjelovara i oglasne ploče Javne vatrogasne postrojbe Grada Bjelovara.

Svi kandidati koji pristupe razgovoru u točno zakazano vrijeme dužni su sa sobom donijeti identifikacijsku ispravu. Kandidat koji neće moći dokazati identitet ne može pristupiti testiranju.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!
Skip to content