JVP BJELOVAR
193

Poziv kandidatima za radno mjesto vatrogasac na psihologijsko testiranje

Na temelju članka 10. Pravilnika o kriterijima i postupku odabira kandidata na radno mjesto vatrogasac u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Bjelovara Povjerenstvo za postupak provedbe natječaja donosi sljedeću OBAVIJEST kandidatima za VATROGASCA.

POZIV

Kandidati natječaja za radno mjesto vatrogasac koji su zadovoljili prethodna testiranja mogu pristupiti testiranju dana: 25. svibnja (srijeda) 2022. godine u 9,00 sati na psihologijsko testiranje u Hrvatski zavod za zapošljavanje, A.K. Miošića 7, Bjelovar, dvorana 21, II. kat.

Kandidati koji će pristupiti gore navedenom testiranju su:

  1. Gavranović Ivan
  2. Mrak Vinko
  3. Pečar Karlo
  4. Kramarić Petar

Lista kandidata zaključena je s rednim brojem 4.

Smatra se da je kandidat, koji nije pristupio gore navedenom pozivu, povukao prijavu na Natječaj o čemu će dobiti pisanu obavijest, osim u slučaju opravdanih razloga.

Svi kandidati koji pristupe testiranju dužni su sa sobom donijeti identifikacijsku ispravu. Kandidat koji neće moći dokazati identitet ne može pristupiti testiranju.

Kandidat koji zadovolji na psihologijskom testiranju biti će pozvan na intervju sa zapovjednikom postrojbe, te će isti biti obaviješten najmanje 2 dana prije pozivom objavljenim na službenoj web stranici Javne vatrogasne postrojbe Grada Bjelovara i Oglasnoj ploči Javne vatrogasne postrojbe Grada Bjelovara.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!
Skip to content