JVP BJELOVAR
193

Poziv kandidatima na intervju 16. studenog (utorak) 2021. godine od 8:00 sati

Pozivaju se kandidati (s liste kandidata) koji su se prijavili na Natječaj i koji su prošli na pismenom testiranju znanja vezano uz natječaj za prijam u radni odnos na radno mjesto knjigovodstveno administrativni referent (1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme uz probni rad od tri mjeseca) koji je bio objavljen u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje Područnoj službi u Bjelovaru, web stranici i Oglasnoj ploči Javne vatrogasne postrojbe Grada Bjelovara, da pristupe dana 16. studenog (utorak) 2021. godine od 8,00 sati u JAVNU VATROGASNU POSTROJBU GRADA BJELOVARA, Otona Kučere 1, 43000 Bjelovar radi intervjua sa zapovjednikom postrojbe.

Povjerenstvo za pregled natječajne dokumentacije, te testiranje kandidata za natječaj za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme za radno mjesto knjigovodstveno administrativni referent, nakon ocjenjenog pismenog testiranja znanja utvrđuje LISTU KANDIDATA koji pristupaju intervjuu kod zapovjednika:

Red.br. Ime i prezime
1. Domagoj Trnski
2. Irina Dožudić Barić

 

Lista kandidata zaključena je s rednim brojem 2.

Kandidat pod rednim brojem 1. pristupit će intervjuu u 8,00 sati, a kandidat pod rednim brojem 2. u 8,30 sati.

Kandidati koji pristupaju intervjuu moraju sa sobom ponijeti COVID potvrdu ili negativan nalaz PCR testa, odnosno postupiti po Odluci Stožera CZ RH od 12. studenog 2021. godine.

Po dolasku na intervju, od kandidata će biti zatraženo predočavanje identifikacijske isprave radi utvrđivanja identiteta. Kandidati koji ne mogu dokazati identitet ne mogu pristupiti intervju.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!
Skip to content