JVP BJELOVAR
193

Obavijest kandidatima za vatrogasca – provjera za rad na visinama i rad užadima

Na temelju članka 8. Pravilnika o kriterijima i postupku odabira kandidata na radno mjesto vatrogasac u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Bjelovara Povjerenstvo za postupak provedbe natječaja donosi sljedeću OBAVIJEST kandidatima za VATROGASCA nakon provjere funkcionalnih i motoričkih sposobnosti, utvrđuje se lista kandidata koji su prošli na daljnje testiranje:

  1. Gavranović Ivan
  2. Kramarić Petar
  3. Mrak Vinko
  4. Pečar Karlo

Lista kandidata zaključena je s rednim brojem 4.

POZIV

Kandidati natječaja za radno mjesto vatrogasac koji su dana 05. svibnja 2022. godine pristupili provjeri funkcionalnih i motoričkih sposobnosti, mogu pristupiti dana: 12. svibnja (četvrtak) 2022. godine u 8,00 sati u Javnu vatrogasnu postrojbu Grada Bjelovara, Otona Kučere 1, 43000 Bjelovar provjeri za rad na visinama i rad užadima.

Kandidati koji će pristupiti gore navedenim testiranjima su:

  1. Gavranović Ivan
  2. Mrak Vinko
  3. Pečar Karlo

Lista kandidata zaključena je s rednim brojem 3.

Kandidati koji zadovolje na provjeri za rad na visini i rad užadima nakon provedene navedene provjere pristupi će provjeri teorijskog znanja.

Smatra se da je kandidat, koji nije pristupio gore navedenom pozivu, povukao prijavu na Natječaj o čemu će dobiti pisanu obavijest, osim u slučaju opravdanih razloga.

Kandidati koji će pristupiti daljnjem testiranju bit će obaviješteni najmanje 2 dana prije testiranja pozivom objavljenim na službenoj web stranici Javne vatrogasne postrojbe Grada Bjelovara i Oglasnoj ploči Javne vatrogasne postrojbe Grada Bjelovara.

Kandidati koji nemaju završenu prekvalifikaciju, ne pohađaju prekvalifikaciju i nisu se pozvali na članstvu u DVD, a prošli su na daljnje testiranje (kandidat pod rednim brojem 2. Kramarić Petar) sukladno listi kandidata biti će naknadno obaviješteni o daljnjem testiranju.

Svi kandidati koji pristupe testiranju u točno zakazano vrijeme dužni su sa sobom donijeti identifikacijsku ispravu. Kandidat koji neće moći dokazati identitet ne može pristupiti testiranju.

U nastavku klikom na gumb niže preuzmite dokumentaciju.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!
Skip to content