JVP BJELOVAR
193

Obavijest kandidatima za vatrogasca o promijeni termina intervjua odnosno razgovora sa zapovjednikom

Na temelju članka 10. Pravilnika o kriterijima i postupku odabira kandidata na radno mjesto vatrogasac u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Bjelovara donosi se sljedeća Obavijest kandidatima za vatrogasca o promijeni termina intervjua odnosno razgovora sa zapovjednikom.

Kandidati natječaja za radno mjesto vatrogasac koji su dana 25. svibnja 2022. godine pristupili psihologijskom testiranju pozivaju se na razgovor sa zapovjednikom dana: 01. lipnja (SRIJEDA) 2022. godine u 8,30 sati u Javnu vatrogasnu postrojbu Grada Bjelovara, Otona Kučere 1, Bjelovar.

Kandidati koji će pristupiti gore navedenom razgovoru su:

  1. Gavranović Ivan
  2. Mrak Vinko
  3. Pečar Karlo

Lista kandidata zaključena je s rednim brojem 3.

Smatra se da je kandidat, koji nije pristupio gore navedenom pozivu, povukao prijavu na Natječaj o čemu će dobiti pisanu obavijest, osim u slučaju opravdanih razloga.

Kandidati će o izboru kandidata biti obaviješteni putem službene web stranice Javne vatrogasne postrojbe Grada Bjelovara i oglasne ploče Javne vatrogasne postrojbe Grada Bjelovara.

Svi kandidati koji pristupe razgovoru u točno zakazano vrijeme dužni su sa sobom donijeti identifikacijsku ispravu. Kandidat koji neće moći dokazati identitet ne može pristupiti testiranju.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!
Skip to content